Te koop: Steigerhout tuinmeubelen op maat gemaakt in Algarv

Richt je tuin in zoals jij het wilt. Tuinmeubelen die zijn overal te koop. In vele kleuren vele smaken en vele materialen. Maar wat als je elke keer dat je in een Portugees tuincentrum staat en bij jezelf denkt zoiets maar dan groter. Of zoiets maar dan kleiner. Of gezelliger. Warmer. Persoonlijker. Stoerder. Herkent u dit? Loop dan eens naar binnen bij Louise&Leon of kortweg L&L aan de EN125 in de Algarve tussen Faro en Almancil. Daar begrijpen ze dat hoe persoonlijker die inrichting is hoe meer je je thuis voelt in je eigen tuin. In Noord Europa is het al langer een trend; ambachtelijke nieuwe meubels van stoer steigerhout. 'Wij misten dat hier', verklaart Leon. 'Ik heb een achtergrond in bouw en timmeren dus nu bieden wij het aan'. 'Maken jullie ze ook op maat'? Louise knikt. 'Alles kan; van een fijne zithoek voor in de tuin, op het terras of balkon...' 'Omdat we de tuinmeubelen maken gebaseerd op persoonlijke wensen zijn vele maten en soorten mogelijk'. 'Evenals de kleur van de kussens.' 'Kijk', Leon wijst naar de voortuin van de winkel. Daar staat het robuuste warmhouten steigermeubilair met creme kussens in de zon klaar om heerlijk in weg te zakken. Louise&Leon L&L, EN125 tussen Almancil en Faro. Open maandag t m vrijdag 

10.00 18.00 uur, Juli agustus op zaterdag en zondag gesloten. Tel 289394161/ 918831211/ 914798796 Kosten: Vraagprijs € 150,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Steigerhout tuinmeubelen op maat gemaakt in Algarv

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-05-2016 om 18:25u
Door:Louise van Elsas
Bekeken door: 1633 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterd
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 150,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.